Uutiset

Etusivu > Uutiset > Sisältö
Valinta ja
Dec 21, 2016

Levyn valinta

Levy tai palkeet tyyppi määritetään lämpöä käytännön tarpeiden mukaisesti. Pieni virtaus antaa matalapaine tilanteesta pudota olisi pienempi vastus lomakkeessa, muuten valitse vastus levy tyyppi. Ilmanpaine- ja lämpötilavalvonta muuttuva tilanne mukaan määritellä irrotettava tai on juotettu. Kun määritetään, lomakkeen voi olla valittu pinnoitteet ovat liian pieniä levyjä, jotta vältetään liiallinen rekisterikilven levy nopeus on pieni, lämmönsiirtokerroin on liian alhainen, sillä suuremmat lämmönsiirtimet olisi kiinnitettävä enemmän huomiota tähän asiaan.

Prosessi ja virtaus

Prosessi viittaa keskipitkän levylämmönsiirtimet joukko rinnakkaisia virtaus, virtaus levylämmönvaihdin Dow virtaus kanavat koostuvat kahden vierekkäisen kilven virtaus samansuuntaisia. Normaaleissa olosuhteissa useita kanavan yhteydessä sarja tai samanaikaisesti muodostaa erilaista yhdistelmää lämpimiä ja kylmiä mediakanava.

Käsitellä yhdistelmiä siirtää ja nestettä kuumuuteen, Kansalaisuusaseman määrittämispyyntö prosessi edellytykset laskelman mukaan. Yritä pitää kylmä tai kuuma vesi virtaa convective lämmönsiirtokerroin on sama tai lähellä saada parhaat tulokset. Repäisylujuus korjauskerrointa lämmönsiirtopinnan molemmin puolin on yhtä suuri tai suurempi arvo lämmönsiirtokerroin lähellä. Lämmönvaihtimen levyt nopeus alueella mutta tuolloin laskeminen siirto ja nesteen kuumuuteen, laskea keskiarvo nopeus. Koska andquot; uandquot; on kiinteä kesti yli painetaan hallituksen helppo irrottaa.

Guangzhou Jiema lämmön vaihto Equipment Co, LtdPuhelin: +86-20-82249117