Tietoja meistä

Etusivu > Tietoja meistä

Guangzhou Jiema lämmön vaihto Equipment Co, Ltd(jäljempänä JIEMA), perustettiin vuonna 2005 ja sijaitsee Guangzhou talous- ja teknologia Development Zone, on kuuluisa lämmön vaihto laitteiden toimittaja LVI, tilalämmittämiseen, jäähdytys, Ilmastointi, voimalaitosten, polttoainevarastoissa, petrokemian, voittoihin, maakaasun käsittelyn, jäteveden käsittely, marine, paperinvalmistuksen, terästehtaat ja hydraulicsystem Kiinassa.


Vuonna 2011 yritys on investoinut 20 miljoonaa Hubei Province, Kiina, joka kattaa alueen yli 70, 000㎡ rakentaa JIEMAIndustrial Park, mukaan luettuna tukeminen palveluihin hometta käsittely keskustasta sulkemista tiiviste tuotantokeskus ja valmistuksen keskus lämmönvaihdin ja paine aluksen varusteet.


JIEMA on hallussaan eri pitkälle lämmönvaihtimen tuotanto laitteiden ja kone käsittely laitteiden: Hydrauliset koneen omistettu levylämmönvaihdin, platerolling laitteita, levyn leikkaaminen, leimaamalla laitteet, liikkuvan laitteet, arkki arkki kelauskoneet ja eri.


JIEMAare toteutettu tiukkaa noudattamista kansallisten standardien valmistusprosessien — levylämmönvaihdin (GB16409-199) ja jäähdytin ilmastointi ja lämmitin (GB/T14296-1993) sekä valmistus standardien forClass ja ClassII paineastiat.


Voimakkaalla tekninen vahvuus JIEMA on vahva backgroundengineering teknikot, jotka haveengaged lämmön vaihto varusteet ja Lämmitys sähköjärjestelmän vuosia, kuten suunnittelussa insinöörien vanhempi ammattinimikkeitä. JIEMA on ollut pitkäaikainen technicalcommunication ja yhteystiedot withprofessional academies. JIEMA voi antaa tarkkoja, luotettavia ja tehokkaita ratkaisuja ja vastaavat lämmön vaihto varusteet users'actual vaatimusten mukaisesti.


Noudattaa yrityksen henkeä "Perustamisesta Business kautta hyvässä uskossa ja voittaa kautta laadukkaita" ja "Jatkuva kehittäminen ja jatkuva innovointi" filosofiaa, JIEMA on tarjota asiakkaille lämmön vaihto varusteet tarjoaa paremman suorituskyvyn, halvemmalla ja enemmän erinomaista palvelua.


JIEMA tuotteet ovat pääasiassa levylämmönvaihdin, shell ja putki lämmönvaihtimen, ilmajäähdytteinen lämmönvaihdin, määrä lämmönvaihtimen, lämmönsiirtimen putkilämmönvaihtimeen, gas gas lämmönvaihtimen, kattilan, levy ja shell lämmönvaihdin, kompaktilämmönvaihtimesta, lämmönvaihdin yksikkö, jäähdyttimen, paineastia, säiliö reaktorin, höyrystin, lauhdutin, jäähdytin ja lämmitin jne.

Guangzhou Jiema lämmön vaihto Equipment Co, LtdPuhelin: +86-20-82249117